Achtergrond

Na een loopbaan van ruim 17 jaar in de P&O wereld besloot Angela Berenschot voor zichzelf te beginnen. Zo werd in oktober 2007 “Berenschot Advies” opgericht. Eind 1989 begon Angela haar carrière bij Philips, waarna zij niet alleen in de profit wereld maar ook in de non profit wereld ervaring heeft opgedaan. De diversiteit in haar ervaring is groot en varieert van grote werving en selectie projecten tot reorganisaties en het opzetten van outplacement trajecten. Naast het adviseren en begeleiden van management teams en individuele managers heeft Angela haar sporen verdiend met het verzorgen van workshops en het Foto Menno Mulder
geven van trainingen. Haar werkgevers variëren van relatief klein met 200 medewerkers tot internationaal met 375.000 medewerkers. In 2001 rondde ze de opleiding Toegepaste Psychologie af waardoor haar advisering op een dieper en breder niveau kon plaatsvinden. Begin 2008 heeft Angela de opleiding tot NMI mediator gedaan waardoor ook mediation nu tot haar expertise behoort.

Persoonlijke Inzet en Advies
Als u Berenschot Advies inschakelt, bent u verzekerd van persoonlijke inzet en advies op hoog niveau. Bovendien profiteert u van een voordelig uurtarief aangezien de overheadkosten voor een éénmanszaak laag zijn. Angela Berenschot zet graag haar vakinhoudelijke expertise in om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren bij het oplossen van uw vraagstukken. In overleg met u wordt een heldere opdracht geformuleerd zodat voor een ieder duidelijk is wat wederzijds de verwachtingen zijn en welke afspraken daarover gemaakt worden. Concreet, praktisch en professioneel, dat is Berenschot Advies.